Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresa

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon i faks

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Radno vrijeme

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

e-pošta

info@petair.de
Prijevoz životinja iz zoološkog vrta
Imamo dugogodišnje iskustvo!
Down
petair tiertransport header zootiere jaguar

Prijevoz životinja iz zoološkog vrta

Očuvanje vrsta nam je važno!

Godinama radimo sa zoološkim vrtovima, životinjskim parkovima i akvarijima kako bismo osigurali očuvanje zdravih vrsta. Premještanje s jednog mjesta na drugo nije neizbježno i znači stresno putovanje za životinje. Stoga smo sebi, u PetAir-u, postavili zadatak da kompetentno nadziremo odgovarajući uvoz i izvoz pod posebnim aspektima i mjerama predostrožnosti za egzotične životinje iz zoološkog vrta i životinje pod zaštitom vrsta.

Zoološki vrtovi, životinjski parkovi i akvarijumi nude nevjerovatnu raznolikost vrsta - od papagaja, majmuna, pauka do kornjača. Pojedinačni zahtjevi za uvoz i izvoz ovih egzotičnih životinja različiti su kao što su i same životinje. U nekim zemljama postoje posebni propisi o ulasku, periodu karantina, itd. Da bi se mogao garantovati nesmetan ulazak, svi certifikati, vakcinacije i uvozni uslovi moraju biti dostupni. Da bi transport životinja iz zoološkog vrta bio uspješan, potrebna je glatka saradnja. Aktivni smo u oblasti transporta životinja dugi niz godina i znamo šta je važno.

Osiguravamo siguran transport svake životinje! Raspitajte se sada bez ikakvih obaveza.

Online upit za cijenu

petair tiertransport zootiere koala

Transport životinja iz zoološkog vrta: Imamo jaku mrežu

Dobro smo umreženi sa zoološkim vrtovima, životinjskim parkovima itd., te stoga možemo, u interesu očuvanja vrsta, dovesti različite životinje od tačke polazišta do tačke odredišta. Nije bitno da li je putnik veliki ili mali - papagaj, majmun, pauk ili tigar - svakoga bezbijedno dovozimo na odredište. Cilj je uvijek da prijevoz životinje bude što kraći i bez stresa. Naravno, pored zdravlja životinje, tokom prijevoza je važan i pravi izbor transportera. Sa zadovoljstvom izrađujemo individualne transportere kako bi se potrebe i sigurnost životinje zadovoljile na najbolji mogući način. Uvijek smo na raspolaganju za savjetovanje u bilo koje vrijeme i tokom cijelog procesa. Oslonite se na naše iskustvo!

Pomoći ćemo Vam u pravilnom prijevozu životinja iz zoološkog vrta! Kontaktirajte nas!

PetAir se brine!

 

petair tiertransport zootiere giraffe

Naše usluge

Prijevoz životinja iz zoološkog vrta i još mnogo toga

petair tiertransport icon hundepfote

Prijevoz životinja iz zoološkog vrta

Godinama sarađujemo sa zoološkim vrtovima, životinjskim parkovima i akvarijima kako bismo osigurali očuvanje zdravih vrsta. Znamo različite izazove koji se javljaju prilikom prijevoza životinja iz zoološkog vrta.

Čitaj dalje

Dovozimo sve životinje bezbijedno na odredište. Uvijek uzimamo u obzir individualne zahtjeve, kao što su posebni propisi o ulasku, vrijeme karantina, itd. Mi ćemo Vam pomoći u ispravnom prijevozu životinja iz zoološkog vrta! Kontaktirajte nas!

petair tiertransport icon transportbox

Transporteri za životinje

Pored zdravlja životinje, prilikom prijevoza važan je i pravilan izbor transportera. Sa zadovoljstvom izrađujemo individualne transportere kako bi se potrebe i sigurnost životinje zadovoljile na najbolji mogući način.

Čitaj dalje

Rado ćemo Vas savjetovati o raznim opcijama i specifikacijama za transportere. Kontaktirajte nas!

petair tiertransport icon katze

Savjetovanje

Naravno, naša usluga uključuje i individualno planiranje i savjetovanje. Razgovarat ćemo s vama o tome koja je ruta prijevoza moguća i kako zajedno možemo osigurati putovanje bez stresa za Vašu životinju.

Čitaj dalje

Naravno, uzimamo u obzir različite propise o ulasku i specifikacije aviokompanija i zemalja. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, poznajemo dobro sve detalje i možemo Vas savjetovati profesionalno i uz veliku brigu.

petair tiertransport zootiere affe 3

Zainteresovani?

Prijevoz životinja iz zoološkog vrta je veliki trošak. Ali koliki tačno je to trošak?
Pomoću našeg online obrasca za upit za cijenu, to možete bez problema unaprijed odrediti.
Čim od Vas dobijemo sve potrebne informacije, u najkraćem roku ćete dobiti odgovor i sve ostale detalje.

Online upit za cijenu

Sasvim nevažno da li velika ili mala životinja, sve i jednu dovodimo na odredište!

Ima li pitanja?

Na FAQ Kontaktirati

Get in touch!