Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresa

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon i faks

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Radno vrijeme

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

e-pošta

info@petair.de
Sa psom u inostranstvu
Uz PetAir to nije problem!
Down
petair tiertransport header hunde

Prijevoz psa

Svakog psa dovodimo bezbijedno od tačke A do tačke B

Idete u inostranstvo i želite povesti svog psa? Brzo i jednostavno ćemo Vam pomoći.

Selite se u inostranstvo ili planirate duže putovanje? Vaš četveronožni, odani prijatelj naravno ne smije izostati iz tog plana! Kako bi pas imao što ugodnije putovanje, važno je uzeti nekoliko stvari u obzir. Mi brinemo o Vama i Vašem ljubimcu od početka do kraja. Na taj način pas na najopušteniji način može doći do Vas. Osiguravamo sveobuhvatnu i najbolju moguću podršku tokom cijelog putovanja. Samo po sebi, putovanje ili let sap sima nije problem jer su oni zapravo prilično jednostavni. Međutim, Vaš pas bi trebao biti zdrav i svi zahtjevi moraju biti ispunjeni kako se putovanje životinje ne bi nepotrebno odlagalo.

Mi ćemo se pobrinuti o tome da Vaš četveronožni prijatelj ima najbolje moguće putovanje! Zatražite transport sada, bez ikakvih obaveza.

Online upit za cijenu

 

 

petair-tiertransport-hund-mit-herrchen

Prilikom prijevoza životinja: Zdravlje je najvažnije

Naravno, prilikom planiranja putovanja je zdravlje psa vrlo važno. Je li pas dobrog zdravlja i može li krenuti na put? Da li su sve potrebne vakcine dostupne i da li ih je pas već dobio? Nakon što nas kontaktirate i prilikom planiranja putovanja, saznati ćete sve što Vam je potrebno i sve što je važno. O svemu ćete biti na vrijeme i detaljno obaviješteni!

Pored zdravlja, ključan je odgovarajući transporter za životinje. Prilikom odabira pravog transportera, posebnu pažnju treba obratiti na veličinu i karakteristike svake pasme. S obzirom na to da će Vaš pas većinu putovanja provesti u transporteru, važno je da se u njemu osjeća ugodno i da je transporter prilagođen njegovim potrebama. U ovom slučaju važi, kao pravilo, da transporter mora biti dovoljno velik da pas u njemu može stajati uspravno.

Rado Vas savjetujemo po pitanju izbora transportera, ali Vam također možemo prodati transporter posebno izrađen za Vašu životinju, ukoliko to želite. Ako Vaš ljubimac putuje sa nama, možete biti sigurni da su ispoštovana sva pravila Međunarodnog udruženja avioprijevoznika (IATA), kako bi putovanje Vašeg psa bilo što prijatnije, a nepotrebno čekanje izbjegnuto. U slučaju da niste na istom avionu kao i Vaša životinja, naši zaposlenici će se brižno i kompetentno pobrinuti o Vašem ljubimcu. Na PetAir način!

petair-tiertransport-hunde

Naše usluge

Prijevoz životinja i još mnogo toga

petair tiertransport icon hundepfote

Prijevoz životinja

Kada odaberete PetAir, dobijate 100% od nas! Pouzdano, savjesno i sa mnogo ljubavi brinemo o Vašem ljubimcu!

Čitaj dalje

To uključuje individualno planiranje i savjetovanje o najboljem mogućem putovanju za psa. Ukoliko to želite, možete koristiti i našu uslugu preuzimanja i dostave. Rado ćemo Vas posavjetovati!

petair tiertransport icon transportbox

Transporter za životinje

Rado ćemo Vas posavjetovati o pravom transporteru za Vašeg psa. Važno je da bude prilagođen potrebama životinje, ali i da bude u skladu sa pravilima aviokompanije.

Čitaj dalje

Po želji proizvodimo transportere. Kontaktirajte nas! Rado ćemo Vas posavjetovati u bilo koje vrijeme!

petair tiertransport icon katze

Savjetovanje

Koji je najbrži i najsigurniji način da Vaš pas stigne od A do B? Šta treba uzeti u obzir prilikom ulaska u zemlju? Tu brigu prepustite nama!

Čitaj dalje

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u oblasti prijevoza životinja, dobro smo upoznati sa onim što je važno. Poznajemo različite propise o ulasku u zemlju, kao i različite zahtjeve po pitanju transportera prilikom putovanja u druge države. Od nas možete očekivati individualno, brižno i profesionalno savjetovanje.

petair tiertransport hunde chihuahua

Zainteresovani?

Želite unaprijed znati koje troškove možete očekivati za prijevoz životinje? Sada to možete lako odrediti koristeći naš online obrazac za upit za cijenu! Nakon što ga pošaljete, kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Online upit za cijenu

 

Stignite sigurno na svoje odredište uz PetAir!

Ima li pitanja?

Na FAQ Kontaktirati

Get in touch!