Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresa

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon i faks

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Radno vrijeme

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

e-pošta

info@petair.de
Prijevoz riba
Kod nas i ptice nauče letjeti!
Down
petair tiertransport header fische

Prijevoz riba

Jedino brže od plivanja je letenje

Da li planirate selidbu ili duži boravak u inostranstvu? Onda ne biste trebali nigdje bez svojih ribica.

Kod nas čak i ribe mogu da lete! Vjerujte stručnjacima kada je u pitanju transport ribe, jer je pravilan transport posebno važan za ribe i vodozemce, s obzirom na to da u najgorem slučaju mogu čak i uginuti ako se neispravno prevoze. Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u oblasti prijevoza životinja i znamo šta je važno za transport Vaših ljubimaca, na način koji odgovara vrsti životinje. Naš cilj je da ribe imaju što opuštenije putovanje i da izbjegnu nepotrebno čekanje, jer je brzina posebno važna za ribe i akvarijske biljke jer im je nakon određenog vremena potreban svježi kisik.

Sa nama čak i najmanji neozlijeđeni stižu na odredište. Zatražite svoj individualni prijevoz brzo i bez ikakvih obaveza.

Online upit za cijenu

petair tiertransport fische kampffisch

Transport riba: potrebna je nježnost

Prilikom svakog dužeg putovanja, naravno, treba unaprijed provjeriti jesu li životinje zdrave i mogu li krenuti na put. Osim toga, svi potrebni dokumenti za ulazak u zemlju također trebaju biti dostupni. Tu smo za Vas tokom cijelog putovanja i od nas ćete dobiti informacije i savjete o različitim propisima, zakonima i zahtjevima. Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir prilikom ulaska u zemlju: U nekim zemljama, komercijalna faktura mora u potpunosti odgovarati listi pakovanja ili otpremnici. Također morate obratiti pažnju na transporter životinja - naprimjer, riba se mora prevoziti u dvostrukoj plastičnoj vrećici s vodom. Dalje, kisik mora biti dodan u vrećicu za 48 sati, a sama vreća treba biti u stiroporu ili kartonskoj kutiji obloženoj novinama. Naravno, temperatura je važna za osjetljive životinje kao što su ribe. U zavisnosti od životinje, to bi trebalo da bude između +20C° i +23C° tokom cijelog putovanja.

Dakle, vidite, kada prevozite ribe, postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir kako biste osigurali da životinje ne budu ozlijeđene i da riba stigne živa i zdrava. Mi smo tu da pazimo na sve, jer PetAir brine! Stoga nas slobodno kontaktirajte!

petair tiertransport fische

Naše usluge

Prijevoz riba i još mnogo toga

petair tiertransport icon hundepfote

Prijevoz životinja

Uz PetAir imate profesionalnog i iskusnog partnera na svojoj strani! Vodimo računa da Vaša životinja bezbijedno i bez stresa stigne na odredište.

Čitaj dalje

Osim detaljnog savjetovanja i planiranja, nudimo i uslugu preuzimanja i dostave. Rado ćemo Vas posavjetovati i razgovarati o individualnim željama i specifikacijama.

petair tiertransport icon transportbox

Transporter za životinje

Kod aviokompanija moraju biti ispunjeni određeni zahtjevi. Koji je najbolji način za prijevoz ribe? Pomoći ćemo Vam da pronađete pravi transporter za Vaše životinje!

Čitaj dalje

Kako bi Vaše životinje putovale bezbijedno i bez stresa, a i dalje bile u skladu sa svim zahtevima, važno je da se pridržavate svih specifikacija i da što bolje pripremite putovanje! Mi preuzimamo tu brigu!

petair tiertransport icon katze

Savjetovanje

Pronaći ćemo najbolji način da Vašeg ljubimca prevezemo od A do B! Mi brinemo o ruti, raznim uslovima i svemu što ide uz to!

Čitaj dalje

Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva u oblasti prijevoza životinja, znamo na šta treba obratiti pažnju. Upoznati smo sa raznim propisima o ulasku u zemlju, kao i sa transportom životinja generalno. Brinemo se pažljivo i profesionalno jer su nam životinje važne!

 

petair tiertransport fische kampffisch blau

Zainteresovani?

Koliki su troškovi prijevoza životinja? Koji dokumenti su potrebni? Šta unaprijed moram uzeti u obzir?
Bez brige, odgovoriti ćemo na sva Vaša pitanja!
Pomoću našeg online obrasca za upit za cijenu možete lako odrediti troškove za prijevoz životinja, a mi ćemo Vam se javiti sa svim daljim informacijama.

Online upit za cijenu

Siguran prijevoz životinja uz PetAir!

Ima li pitanja?

Na FAQ Kontaktirati

Get in touch!