Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresa

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon i faks

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Radno vrijeme

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

e-pošta

info@petair.de
Samo najbolje za Vašu mačku!
Kada je prijevoz životinja u pitanju, oslonite se na profesionalce!
Down
petair tiertransport header katzen

Prijevoz mačke

Vaš ljubimac je siguran s nama

Želite se preseliti u inostranstvo, ali se ne želite odreći svoje mačke? Nema problema – mi ćemo Vam pomoći!

Planirate dugo putovanje ili selidbu u inostranstvo i želite povesti svog kućnog ljubimca? Nikakav problem! Mi ćemo Vam pomoći. Prilikom selidbe ili dužeg odmora, Vaša mačka ili mačak ne smiju faliti! Kako biste svom ljubimcu omogućili što ugodnije putovanje, morate obratiti pažnju na nekoliko stvari. Rado ćemo Vam pomoći oko planiranja i realizacije putovanja i od samog početka smo tu za Vas. Mi smo ti koji će provjeriti koji je najopušteniji i najbolji način da Vaš ljubimac stigne do Vas. Naravno, tokom cijelog putovanja možete računati na opsežnu i sveobuhvatnu brigu, tako da je Vaš ljubimac uvijek u dobrim rukama. Općenito, letenje sa mačkama nije nikakav problem, jer je to jedna relativno jednostavna stvar. Međutim, prije nego otputujete, svakako se treba uvjeriti da je mačka zdrava i da su svi zahtjevi za putovanje ljubimca ispunjeni, kako ono ne bi bilo nepotrebno odloženo.

Mi smo ti koji će se probrinuti da Vaša mačka stigne sigurno i opušteno! Odredite sada, bez obaveza I jednostavno, cijenu za Vaš prijevoz.

Online upit za cijenu

 

petair tiertransport katzen reisekoffer

Prijevoz maöke: Planiranje je sve

Prije nego poönete sa planiranjem, treba biti jasno zdravstveno stanje mačke. Da li je zdrava i sprema za put? Da li su obavljene sve potrebne vakcinacije i da li sus vi dokumenti dostupni? Mi smo tu da Vas savjetujemo i obavještavamo o svemu što je potrebno za Vaše putovanje i na šta sve morate obratiti pažnju. Od nas ćete dobiti detaljne informacije u najkraćem roku. Stoga je također važno da stupite sa nama u kontakt na vrijeme, tj. ostavite sebi dovoljno vremena prije samog putovanja.

U svakom slučaju treba razmotriti izbor transportera za životinju. Ovdje morate obratiti pažnju na veličinu transportera i individualne potrebe. Budući da će životinja u transporteru biti satima, važno je da se u njemu osjeća ugodno i da je prilagođen njenim individualnim potrebama. Ovdje je dobro pravilo to, da transporter mora biti dovoljno velik da omogući životinji da stoji uspravno. Ako želite, pomoći ćemo Vam pri odabiru transportera, a u slučaju da to želite, možemo Vam prodati specijalno izrađen transporter za Vašu životinju. Ako Vaša mačka putuje sa nama, možete biti sigurni da su ispoštovana sva pravila Međunarodnog udruženja avioprijevoznika IATA za prijevoz mačka i da je Vaša krznena loptica u najboljim rukama. Vodimo računa o tome da je putovanje što ugodnije i da su nepotrebna čekanja izbjegnuta. Ako niste u istom avionu kao i Vaš ljubimac, naše osoblje je tu da se pobrine za Vašeg mališana. Na PetAir način!

petair tiertransport katzen reise

Naše usluge

Prijevoz mačaka i još mnogo toga

petair tiertransport icon hundepfote

Prijevoz životinja

Prijevoz životinja nam je veoma važan! Brinemo o Vašim mačkama na odlučan, pouzdan i brižan način!

Čitaj dalje

Individualno planiranje i savjetovanje o prijevozu Vaših životinja je kod nas standard. Sa zadovoljstvom izlazimo u susret Vašim željama! Također ste dobrodošli da koristite našu uslugu preuzimanja i dostave.

Kontaktirajte nas!

petair tiertransport icon transportbox

Transporter za životinje

Odgovarajući transporter je važan za putovanje životinje i treba biti što bolje prilagođen njenim potrebama. Rado ćete od nas dobiti savjete i pravi transporter za Vašu mačku, takav da ispunjava specifikacije aviokompanije.

Čitaj dalje

Ukoliko to želite, možemo ekskluzivno izraditi odgovarajući transporter za Vašu mačku u slučaju da ne želite kupovati transporter unaprijed. Dozvolite nam da Vas posavjetujemo!

petair tiertransport icon katze

Savjetovanje

Imamo dugogodišnje iskustvo u oblasti transporta mačaka, te smo stoga upoznati sa različitim propisima i zahtjevima za ulazak u zemlju. Zajedno sa Vama planiramo najbolji način da Vaš ljubimac stigne na svoje odredište.

Čitaj dalje

Savjetujemo Vas individualno, profesionalno i uz mnogo brige! Vjerujte našem iskustvu i prepustite nam prijevoz Vaše mačke. Radujemo se Vašem upitu!

petair tiertransport katzen erstaunt

Zainteresovani?

Želite unaprijed znati koje troškove možete očekivati za prijevoz životinje? Sada to možete lako odrediti koristeći naš online obrazac za upit za cijenu! Nakon što ga pošaljete, kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Online upit za cijenu 

rijevoz životinja od A do Ž uz PetAir!

Ima li pitanja?

Na FAQ Kontaktirati

Get in touch!