Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresa

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon i faks

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Radno vrijeme

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

e-pošta

info@petair.de
Dobro za životinju, dobro za biznis
Oslonite se na PetAir kada je u pitanju prijevoz životinja!
Down
petair tiertransport zuchttiere schaf

Prijevoz uzgojnih životinja

Mi ćemo se pobrinuti o pouzdanom toku putovanja

Da li ste uzgajivač i želite da vaše životinje dođu do novog vlasnika sigurne i zdrave? Onda je PetAir pravi partner za vas! Imamo dugogodišnje iskustvo u transportu životinja i znamo na što treba obratiti pažnju. Bilo da su štenci ili odrasli psi, bilo da su mačke ili reptili, Vaše životinje - bez obzira na vrstu, starost i rasu - pouzdano dovodimo na planiranu destinaciju. Tu smo za Vas od samog početka: Čak i prije prijevoza životinje ćemo Vas detaljno informisati o svim važećim pravilima potencijalne destinacije. Mogu važiti određeni standardi, posebno u inostranstvu, koji se moraju poštovati čak i određeno vrijeme prije polaska kako bi prijevoz životinje bio što prijatniji i bez stresa.

Vjerujte PetAiru kada je u pitanju prijevoz životinja! Mi ne mislimo da je samo u Vašem, već i u našem interesu da svaka životinja bezbijedno sleti na novu destinaciju.

Već sada možete, bez ikakvih obaveza, izračunati troškove Vašeg prijevoza koristeći naš online obrazac za upit za cijenu.

Online obrazac za upit za cijenu

petair tiertransport zuchttiere schwein

Prijevoz uzgojnih životinja: Na šta morate misliti

Štenci, psi, mačke i ostali: Kako bi se novi vlasnik mogao veseliti zdravom ljubimcu i članu porodice, mora se pobrinuti za to da prijevoz ka odredištu prođe što ugodnije. Međutim, ako Vaša životinja leti sa PetAir-om, ne morate brinuti da ste možda nešto propustili. Od nas ćete dobiti sve potrebne informacije mnogo prije nego što krenete na put, kako biste se dobro pripremili.

S jedne strane, naravno, svi potrebni dokumenti i vakcinacije moraju biti dostupni, ali izbor pravog transportera se ne treba potcjenjivati. Životinje putnici mogu biti u ovim transporterima nekoliko sati, pa je vrlo važno da se pobrinete da odaberete pravi za njih. Naprimjer, štencima je potreban drugačiji transporter u odnosu na odrasle pse. Ali ne brinite, mi također izdvajamo vrijeme da Vas detaljno savjetujemo o ovoj temi. Zato što se PetAir brine!

Naši transportere

petair tiertransport zuchttiere kuh

Naše usluge

Prijevoz uzgojnih životinja i još mnogo toga

petair tiertransport icon hundepfote

Prijevoz životinja

Znamo tačno šta je važno kada je u pitanju transport rasplodnih životinja.

Čitaj dalje

Uz PetAir ste na sigurnoj strani, jer poznajemo sve važeće propise i pravila, tako da ne morate brinuti o sigurnom transportu vaših životinja.

petair tiertransport icon transportbox

Transporter za životinju

Koji transporter za koju životinju? Znamo to!

Čitaj dalje

Niste sigurni koji je transporter najbolji za Vašeg ljubimca? Rado ćemo Vas posavjetovati o raznim mogućnostima. Također imate mogućnost individualne izrade transportera.

petair tiertransport icon katze

Savjetovanje

Naravno, naša sveobuhvatna usluga uključuje i individualne savjete i planiranje.

Čitaj dalje

Zajedno sa Vama ćemo razgovarati o tome koja je ruta prijevoza najprikladnija za Vašu životinju, proći kroz sve zahtjeve i propise i izraditi vlastiti individualni plan putovanja.

Zainteresovani?

Povjerite nam prijevoz svoje životinje – radujemo Vam se!
Možda se sada pitate u kakvom rasponu troškova se nalazite? Nikakav problem! Sada imate priliku to odrediti, bez ikakvih obaveza, koristeći naš online obrazac za upit za cijenu.
Nakon što od Vas dobijemo sve informacije, stupamo u kontakt sa Vama nudimo individualnu ponudu.

Online upit za cijenu

Mi dovodimo svaku životinju na odredište!

Ima li pitanja?

Na FAQ Kontaktirati

Get in touch!